930 x122 grota rece

dumitru grecu

OMUL DE AFACERI DUMITRU GRECU ESTE CANDIDATUL PRO ROMÂNIA PENTRU PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN ARGEŞ

În data de 6 august, partidul PRO România si-a desemnat candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în persoana omului de afaceri Dumitru Grecu.

Citiți și: Surpriză colosală! Un actor american, cazat la un hotel din Argeș

Dumitru Grecu este vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean.

Citiți și: “HAIDEȚI SĂ VOTĂM CU TOȚII UN MANAGER!”. MESAJ PENTRU SUSȚINEREA LUI DUMITRU GRECU LA ȘEFIA CJ ARGEȘ VENIT DIN PARTEA UNUI OM DE AFACERI

„De peste 25 de ani duc o luptă permanentă pentru a atrage atenția asupra potențialului turistic al județului Argeş și-n mod special al zonei de nord a județului. Am investit în această perioadă peste 5 milioane de euro în obiective turistice pe Valea Argeșului și Transfăgărășan și peste o sută de mii de euro în promovarea zonei. Urmarea a fost că și alți investitori și-au făcut curaj și au investit în turism astfel încât totalul investițiilor din zona Valea Argeșului-Transfăgărășan, au depășit 20 milioane de euro. Din păcate, autoritățile locale și politicienii din Argeș, n-au înțeles nimic deși am atras atenția de nenumărate ori asupra potențialului turistic al județului nostru. Consider că a venit vremea ca întreaga mea experiență de management acumulată timp de 42 de ani de muncă și 26 de ani în activitatea de investitor privat în turism, fără nici un fel de afaceri din și cu bani publici, să o pun în slujba oamenilor, a argeșenilor, pentru a gospodări mult mai eficient banii pe care-i plătesc aceștia prin taxe și impozite, exclusiv în folosul lor.”, a declarat Dumitru Grecu.

 

Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş, susţine candidatura omului de afaceri Dumitru Grecu şi afirmă că argeşenii vor prefera un astfel de candidat care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete, nu politicieni de carieră care de cele mai multe ori au fost plătiţi doar din bani publici fără să facă mai nimic.

 

„Mă bucur nespus că un om deosebit, un manager şi un profesionist desăvârşit, aşa cum este Dumitru Grecu, s-a alăturat partidului Pro România şi candidează pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Mă onorează faptul că suntem colegi şi sunt convins că argesenii vor prefera sa aleagă un astfel de președinte, cu reuşite extraordinare si cu experiență de management în mediul privat, un om care a construit şi a confirmat prin fapte şi lucruri concrete. În Argeş a venit vremea să alegem cu adevărat o schimbare a județului nostru, să ştim să folosim potențialul turistic extraordinar de care dispunem, să investim în educaţie, în infrastructură şi într-un sistem sanitar modern la care să aibă acces toată populația.”, a transmis Bogdan Ivan.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3