NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

VIDEO: CANDIDATURILE PRO ROMÂNIA PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI CJ ARGEȘ, DEPUSE AZI

Astăzi, avocatul Liviu Stancu şi omul de afaceri Dumitru Grecu şi-au depus oficial candidaturile la alegerile locale care vor avea loc în luna septembrie a acestui an.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Candidaţii Pro România Argeş au venit să-şi depună candidaturile la Filarmonică, respectiv la Prefectură împreună cu preşedintele partidului, politicianul Bogdan Ivan.

Astăzi, împreună cu colegii mei, am depus dosarele de candidatură atât pentru candidatul Pro România pentru Primăria Piteşti, domnul Liviu Stancu, cât şi pentru viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, domnul Dumitru Grecu„, a declarat Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

 

 

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Stancu, pot să vă spun că noi, piteştenii, când o să-l avem primar o să fim câştigaţi. Liviu Stancu este un profesionist desăvârşit, un om care a reuşit atât în carieră, cât şi în viaţa de familie. Are o experienţă foarte mare în zona administrativă, fiind unul dintre puţinii argeşeni care au coordonat proiecte de peste 1 miliard de euro. În ceea ce-l priveşte pe Dumitru Grecu, vă spun cu nedisimulată bucurie că sunt încântat că este candidatul Pro România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Spun acest lucru pentru că toţi ceilalalţi contracandidaţi sunt oameni care aproape toată cariera lor au luat un salariu sau au trăit din banii de la stat. Dumitru Grecu este un om care a construit în privat. Este un manager desăvârşit şi judeţul Argeş are nevoie de un asemenea om„, a mai adăugat Bogdan Ivan.

Liviu Stancu şi-a depus candidatura pentru postul de primar al municipiului Piteşti.

 

 

Vom câştiga poziţiile principale în autoritatea publică din Piteşti. Colegii mei sunt pregătiţi să intre în Consiliul Local. Suntem primul partid care şi-a lansat programul politic şi a intrat în dialog cu persoanele care ne vor vota. Sunt câteva elemente pe care noi vom marşa, anume stoparea elementelor care se realizează în municipiu fără un fundament real. Blocând aceste cheltuieli, bugetul Piteştiului va avea o capacitate mult mai mare de a finanţa lucruri serioase. Ne vom lupta să aducem în Piteşti programe cu finanţare europeană pentru a face ceea ce nu s-a făcut până acum şi pentru a scoate Piteştiul din subdezvoltare.”, a declarat avocatul Liviu Stancu, candidat la Primăria Piteşti.

 

Dumitru Grecu a depus actele necesare pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

 

 

Am depus printre ultimii candidaturile, dar sunt convins că vom fi cei dintâi după numărarea voturilor. Am acceptat să candidez pentru că, efectiv, am ajuns la un moment de disperare, văzând că sunt o mulţime de oportunităţi pentru judeţul nostru şi nu sunt valorificate. Principalul obiectiv este de a dezvolta judeţul din punct de vedere turistic, la un nivel la care să fie cel puţin în primele trei ale ţării„, a declarat Dumitru Grecu.

Vă reamintim, alegerile locale vor avea loc în data de 27 septembrie a acestui an.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3