Donaris 930 x 122

cnair

OM DE AFACERI ACUZĂ: „AU ÎNNEBUNIT! NOAPTEA CA HOȚII!”

Om de afaceri acuză: „Au înnebunit! Noaptea ca hoții!”.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Cunoscutul om de afaceri din domeniul turismului Dumitru Grecu este extrem de nemulțumit că nici până acum Transfăgărășanul nu a fost redeschis complet circulației rutiere.

Mai mult, Grecu acuză Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) că a blocat cu bolovani cel mai spectaculos drum al țării.

Citiți și: CNAIR anunță că 20 de transporturi cu depășiri ajung în Pitești

„Pur și simplu oamenii de la Drumuri au înnebunit… Pe exemplul politicienilor, noaptea ca hoții, au blocat Transfăgărășanul cu pietre după ce, în prealabil, l-au curățat de zăpadă.

Oare ce-i în mintea lor? Cine suportă costurile acestei operațiuni și apoi a operațiunii de degajare a drumului? Evident că noi, cei care le plătim și salariile imense ca să ne batjocorească și să ne umilească.

Sute de turiști străini au venit în zonă special pentru Transfăgărașan, care în ultimii ani a intrat în patrimoniul turistic universal, depășind granițele României.

Nimănui nu-i pasă! Niciun politician dintre cei pe care i-am ales nu ia atitudine. Nu există nicio explicație pentru blocarea unui drum național care prin lege trebuie să fie deschis circulației publice. Suntem în mileniul III și nicăieri în Europa nu mai există niciun drum de altitudine blocat în această perioadă.”, reclamă omul de afaceri.

Dumitru Grecu amenință cu procese: „Prin intermediul asociației turistice Transfăgărașan, vom lua atitudine și vom acționa în instanță, inclusiv cu plângeri penale pentru abuz în serviciu, deturnare de fonduri și subminarea economiei naționale, pentru defăimarea imaginii României.

Având în vedere că administratorul drumurilor publice, până anul trecut CNADNR, în prezent CNAIR, au administrat cu rea credință fondurile publice destinate drumurilor, vă propunem să luăm cu toții atitudine împotriva acestei companii, inclusiv prin acționarea în instanță pentru orice tronson de drum din România care nu respectă normele de siguranță a circulației.”

În urmă cu două zile, CNAIR a transmis o informare de presă în legătură cu deszăpezirea Transfăgărășanului. Amănunte, AICI(Sursă foto: Facebook Grecu Dumitru)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3