SMART KIDS 930X122

liviu stancu

VIDEO: „DACĂ NU VREI SĂ MAI ALEGI NICI PSD, NICI PNL, ATUNCI AI CANDIDATUL PRO ROMÂNIA!

Liderul PRO România, Victor PONTA, are pentru electoratul piteștean un mesaj ferm de susținere a lui Liviu Stancu, candidatul partidului la funcția de primar al Piteștiului: „Dacă nu vrei să mai alegi nici PSD, nici PNL, atunci ai candidatul PRO ROMÂNIA!

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

 

„Dacă se mai îndoia cineva de faptul că PSD și PNL sunt cam același lucru, experiența ultimei perioade de timp ne-a dovedit următoarele:

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

PNL, în accepțiunea momentului, PARTIDUL NON-LIBERAL, după declarații ferme de neacceptare a traseismului politic și-a tras suflu nou, importând peste o sută de membri PSD la nivel național. Aflat într-un proces masiv de transfuzie de „ciumă roșie”, la Pitești, non-liberalii au produs, probabil, cel mai amuzant fenomen al campaniei. Înlăturând propriii membri (care erau chiar OK), partenerul primarului PSD-ist ce recunoștea public că „a stat în genunchi pentru Apostoliceanu” a fost reechipat cu tricou galben/albastru și, după un tratament puternic cu soluții magice, a intrat în bătălia electorală ca să ne arate cât poate domnia sa la Pitești.

PSD-ul măcar e sincer și, respectând propria tradiție, ne umple cu povești. După ce s-a plâns că i se fură specialiștii, că vom sări în aer datorită proastei guvernări, s-a făcut că vrea să-i dea jos pe PNL-iști și i-a înfipt și mai bine în fotoliile ministeriale printr-o dezertare masivă de la vot.

La Pitești, nimic nou: același fluviu de promisiuni ca și de la PARTIDUL NON-LIBERAL, aceleași personaje, același primar Ionică ascuns pe lista de consilieri.

Blaturile PNL-PSD deja nu mai miră pe nimeni, obiceiurile sunt comune!

A! Mi-am adus aminte: ați observat refuzul comun PSD-PNL de a participa la dezbaterile de campanie în Pitești?!

Ca urmare, dacă v-ați săturat de vechile partide, aveți oferte noi, proaspete, cu oameni care chiar au dovedit că au făcut ceva în viață!

PRO ROMÂNIA este aici! Împreună chiar putem schimba Pitestiul și tot ARGESUL!”, spune Liviu Stancu.

 

 

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90