NOR CURIER 930X122

daniel constantin

SE-NCING GRĂTARELE ÎN BRUXELLES! DEGUSTARE DE MITITEI ROMÂNEȘTI ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN!

O delegație a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de vicepremierul Daniel Constantin, va participa astăzi și mâine în Bruxelles la reuniunea extraordinară a Consiliului Uniunii Europene (Agricultură şi Pescuit). Tema reuniunii este interdicţia impusă de Federaţia Rusă asupra importului de produse agricole din Uniunea Europeană. Participanții vor decide măsuri menite să vină în sprijinul fermierilor afectaţi de embargo.

Citiți și: Decizie care afectează toți șoferii!

Cu această ocazie, Ministerul român al Agriculturii va organiza la sediul Parlamentului European o conferinţă despre promovarea şi marketingul produselor cu tradiţie în cadrul Politicii Agricole Comune. Conferința va fi urmată de o degustare de mici, brânzeturi, vin și bere din România, eveniment la care sunt invitaţi membri ai Parlamentului European, comisari europeni și reprezentanţi ai Comisiei.

Amintim că, la cererea autorităților române, forurile europene au acceptat o derogare de la regulamentul general și au permis folosirea pe mai departe a bicarbonatului de sodiu pentru prepararea mititeilor.

Citiți și: INTERVIU – Daniel Constantin: La PNL Pitești mizez pe Mihai Coteț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90