EcoMoto 930×122

daniel constantin

INTERVIU – Daniel Constantin: La PNL Pitești mizez pe Mihai Coteț

Vicepreşedintele PNL, Daniel Constantin a declarat, într-un interviu acordat ePitesti.ro, că nu-i plac luptele incorecte sau disputele interne care apar în spațiul public și că și-ar dori ca toți membrii partidului să lupte pentru a demonstra că PNL este un partid autentic democratic.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Întrebat pe cine vede favorit la Pitești, Daniel Constantin a spus că mizează pe Mihai Coteț, pentru că este „un om care poate uni energiile din PNL Pitești”.

ePitești.ro: Ce părere aveți de scandalul radierilor din organizația Pitești?

Citiți și: (VIDEO) VICTOR PONTA ÎN PITEȘTI: „PROGRAMUL DRAGNEA – VÂLCOV E DE TIP CARITAS. TOTUL SE VA PRĂBUȘI!”

Nu am vrut să comentez până acum pentru că, în general nu-mi plac luptele incorecte sau disputele interne care ies în public. Nu înțeleg fierberea din aceste zile din organizație, mai ales că decizia comitetului care se ocupă de organizarea Congresului este foarte clară. Nu se pot exclude membri. Iar cei care nu mai sunt printre noi, cei care sunt membrii altor partide sau cei care nu au achitat cotizația nu pot vota!

Aş vrea să arătam, cum a spus și dl. Orban – ca un partid autentic democratic.

ePitești.ro: La Pitești pe cine vedeți favorit?

Nu ştiu să vă spun, ştiu pe cine mizez eu – pe Mihai Coteţ.

Este un om relativ nou în prim planul partidului. Trebuie încurajați în funcții importante oamenii de calitate noi veniți, dacă vrem ca deschiderea ușilor partidului să nu fie doar un Exercițiu de imagine.

Pe de altă parte, eu sunt un adept al ideii de a împărți puterea în partid. Ca atare, Gelu Tofan are o misiune administrativă foarte importantă, Sorin Apostoliceanu de asemenea, cred că și potențialul lui Mihai Coteţ trebuie valorificat mai bine. Este un bun organizator, are imagine bună, apreciat de piteșteni, deci cred că este un om care poate unii energiile din PNL Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90