EcoMoto 930×122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: SUNTEM PREGĂTIȚI SĂ VOTĂM O MOȚIUNE DE CENZURĂ

Daniel Constantin: Suntem pregătiți să votăm o moțiune de cenzură. Deputatul Daniel Constantin a declarat astăzi că formațiunea politică din care face parte, PRO România, nu are nicio înţelegere cu PSD – ALDE şi că parlamentarii săi sunt pregătiţi să voteze o moţiune de cenzură dacă aceasta va fi scrisă în perioada imediat următoare, potrivit agerpres.ro.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Noi nu avem nicio înţelegere (…) nici cu PSD, nici cu ALDE. Suntem pregătiţi să votăm o moţiune de cenzură dacă aceasta va fi scrisă în perioada imediat următoare, participăm chiar şi la scrierea moţiunii de cenzură.

Noi am înţeles sensul votului de duminică şi credem că în actuala formulă guvernamentală nu se mai poate continua. Îi invităm pe ceilalţi colegi de la PNL, USR și celelalte partide care vor ca Guvernul să fie schimbat să lucreze la o moţiune şi noi vom vota”, a afirmat Constantin, conform sursei citate. Mai multe amănunte, AICI.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90