Donaris 930 x 122

daniel constantin

Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman! ,,Voi construi o politică de calitate pentru oameni!”

Citiți și: INTERVIU – Daniel Constantin: La PNL Pitești mizez pe Mihai Coteț

Decizie inedită în cadrul Organizației Județene a PNL Teleorman!

Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, Ministru al Mediului și fondator al partidului Pro-România a fost ales pentru a conduce interimar Organizația Județeană a PNL Teleorman, funcție preluată de la Nicolae Ciucă.

Citiți și: (VIDEO) VICTOR PONTA ÎN PITEȘTI: „PROGRAMUL DRAGNEA – VÂLCOV E DE TIP CARITAS. TOTUL SE VA PRĂBUȘI!”

Hotărârea a fost luată astăzi, 31 ianuarie 2024, în cadrul Biroului Politic Național, după ce liberalii din Teleorman au solicitat organizarea de alegeri interne pentru desemnarea conducerii organizației județene, iar cunoscutul om politic a acceptat propunerea cu brațele deschise:

,,Am acceptat propunerea de a conduce organizația Teleorman.

Cred că este o provocare foarte mare, mai ales c mai avem puțin timp până la cele 4 rânduri de alegeri și mi-am stabilit obiective mari.

Sunt foarte motivat și cred că am experiență după atâția ani să construim o echipă puternică și o politică de calitate pentru oameni!

Sunt născut argeșean și asta nu o poate schimba nimeni și nimic.

O să pun umărul tot timpul la dezvoltarea județului în care am familia și mulți prieteni oriunde o să fiu!

Le mulțumesc tuturor argeșenilor pentru încredere și tuturor colegilor din organizația PNL Argeș.”, declară noul conducător interimar al Organizației Județene a PNL Argeș.

Daniel Constantin are trei mandate de deputat în Parlamentul României, fiind ales pentru prima dată în anul 2012 – Circumscripția Argeș, din partea Partidului Conservator.

După alegerile din anul 2016 a reprezentant aceeași circumscripție, candidând de data aceasta din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman! ,,Voi construi o politică de calitate pentru oameni!”

De asemenea, în anul 2020, Daniel Constantin a mai obținut un mandat de deputat, reprezentând, de această dată, Partidul Național Liberal, scrie ziarulteleorman.ro.

Cu o mare experiență politică în spate, Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a avut, în 2017, un rol crucial în Partidul Pro România, fiind unul dintre fondatorii acestuia și ocupând totodată funcția de președinte al partidului până în anul 2018.

În 2017, preț de câteva luni, politicianul român a ocupat postul de viceprim-ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice, mai notează sursa citată.

Argeșeanul este mai mult decât potrivit pentru a prelua frâiele conducerii Organizației Județene PNL Teleorman și garantează că va construi o echipă puternică și o politică de calitate pentru oameni!

Foto articol: interespublic.ro

Foto principal: observatornews.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eu spune:

    bun asta…o sa lipseasca cu desavarsire din peisaj…in arges e sarbatoare mare…au scapat de el

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3