930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN, ȘEDINȚĂ LA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Victor Ponta și Daniel Constantin, ședință la PRO România Argeș. La sediul județean din Pitești al PRO România Argeş a avut loc astăzi o nouă ședință. De această dată, invitați au fost Victor Ponta, președintele partidului, și Daniel Constantin, prim-vicepreședinte.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Ședința s-a desfășurat în prezența liderului filialei județene, Bogdan Ivan, și a celorlalți membri din echipa de conducere. Au participat aproximativ 150 de membri ai organizațiilor din localitățile argeșene.

La ședință, Victor Ponta a felicitat echipa PRO România Argeş pentru modul în care se prezintă. ”Suntem într-o perioadă în care trebuie să muncim, noi poate mai mult decât cei de la alte partide. Suntem foarte hotărâți să facem treabă bună cu PRO România și sunt convins că la fel vă doriți și dumneavoastră. Împreună o să facem un altfel de partid”.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Daniel Constantin le-a vorbit membrilor PRO România Argeș prezenți la ședință despre aspecte organizatorice ale partidului. De asemenea, s-a discutat și despre evenimentele premergătoare alegerilor europarlamentare din primăvara acestui an.

Totodată, liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a pus în discuție proiectele organizației județene, informându-i pe participanții la ședință că în perioada următoare și alți membri din conducerea centrală a partidului vor vizita filiala argeșeană.

Ulterior ședinței, la sediul PRO România din Pitești s-a desfășurat o conferință de presă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90