SMART KIDS 930X122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN ȘI LIVIU STANCU, ALEȘI VICEPREȘEDINȚI AI PRO ROMÂNIA

Bogdan Ivan și Liviu Stancu, aleși vicepreședinți ai Pro România. Delegația Națională a Pro România și-a ales vicepreședinții și coordonatorii din Consiliul de strategii guvernamentale. La eveniment, desfășurat ieri în București, au participat și fondatorii partidului, Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, și avocatul Liviu Stancu au fost aleși vicepreședinți ai partidului la nivel național.

”Doi argeșeni sunt vicepreședinți ai Pro România! Prin această alegere a Delegației Naționale, Argeșul este valorizat la nivel național. I se acordă astfel importanța cuvenită, importanță pe care alte partide nu au știut sau poate nu au vrut să o susțină. Proiectele care vizează dezvoltarea județului Argeș vor fi reprezentate cu succes la nivel national de întreaga echipă a Pro România Argeș. Argeșul este pe mâini bune!”, declară Bogdan Ivan.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Liviu Stancu, ales și el vicepreședinte al Pro România, subliniază aceeași idee de susținere a proiectelor județului Argeș în contextul deciziei luate de Delegația Națională.

Tot în cadrul Delegației Naționale, Alin Văcaru a fost ales secretar general, iar Mircea Dobre, trezorier al partidului.

Vă reamintim că liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, a punctat în ultima perioadă că atât filiala pe care o coordonează, cât și celelalte filiale din întreaga țară lucrează pentru a le oferi proiecte concrete românilor, pentru a depista problemele cu care aceștia se confruntă și, bineînțeles, pentru soluționarea problemelor respective.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3