930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN ȘI LIVIU STANCU, ALEȘI VICEPREȘEDINȚI AI PRO ROMÂNIA

Bogdan Ivan și Liviu Stancu, aleși vicepreședinți ai Pro România. Delegația Națională a Pro România și-a ales vicepreședinții și coordonatorii din Consiliul de strategii guvernamentale. La eveniment, desfășurat ieri în București, au participat și fondatorii partidului, Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, și avocatul Liviu Stancu au fost aleși vicepreședinți ai partidului la nivel național.

”Doi argeșeni sunt vicepreședinți ai Pro România! Prin această alegere a Delegației Naționale, Argeșul este valorizat la nivel național. I se acordă astfel importanța cuvenită, importanță pe care alte partide nu au știut sau poate nu au vrut să o susțină. Proiectele care vizează dezvoltarea județului Argeș vor fi reprezentate cu succes la nivel national de întreaga echipă a Pro România Argeș. Argeșul este pe mâini bune!”, declară Bogdan Ivan.

Citiți și: INTERVIU – Daniel Constantin: La PNL Pitești mizez pe Mihai Coteț

Liviu Stancu, ales și el vicepreședinte al Pro România, subliniază aceeași idee de susținere a proiectelor județului Argeș în contextul deciziei luate de Delegația Națională.

Tot în cadrul Delegației Naționale, Alin Văcaru a fost ales secretar general, iar Mircea Dobre, trezorier al partidului.

Vă reamintim că liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, a punctat în ultima perioadă că atât filiala pe care o coordonează, cât și celelalte filiale din întreaga țară lucrează pentru a le oferi proiecte concrete românilor, pentru a depista problemele cu care aceștia se confruntă și, bineînțeles, pentru soluționarea problemelor respective.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90