SMART KIDS 930X122

alde

DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

Daniel Constantin: ”La ALDE, abuzul este singura formă de a face politică.” Este reacția pe care Daniel Constantin a avut-o după ce ALDE a decis excluderea lui Sorin Cîmpeanu din comisia de învățământ a Camerei Deputaților.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Deputatul Sorin Câmpeanu, rectorul Universității de Agronomie din București, a fost dat afară de ALDE din comisie ca urmare a faptului că acesta i s-a alăturat noului partid fondat de Daniel Constantin, Pro România.

Reprezentanții PSD și-au dat seama că nu a fost o decizie înțeleaptă și au hotărât să îl mențină pe Sorin Cîmpeanu în comisia de învățământ pe locul unui social-democrat care s-a retras în favoarea acestuia.

Citiți și: CODRUȚ MATEI, PREȘEDINTELE TINERETULUI ALDE ARGEȘ, S-A ÎNSCRIS ÎN PRO ROMÂNIA

Decizia partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu a fost comentată și de Victor Ponta, de la PSD, fostul premier al României. ”Sorin Cîmpeanu a fost un foarte bun ministru al Educației, este rector și președintele Uniunii Rectorilor din România, plus românul cu cea mai mare funcție la nivel internațional – președintele asociației mondiale a universităților francofone!

Să îl dai afară pe Sorin Cîmpeanu din comisia de educație pe motiv că s-a certat cu partidul este mai mult decât o greșeală, e chiar o prostie!

Mă bucur că liderul grupului PSD din Cameră, Marcel Ciolacu, a avut înțelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastră.”, a comentat Ponta pe pagina sa de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90