930 x122 grota rece

alde

CODRUȚ MATEI, PREȘEDINTELE TINERETULUI ALDE ARGEȘ, S-A ÎNSCRIS ÎN PRO ROMÂNIA

Liderul Organizației de Tineret ALDE Argeș, Codruț Matei (31 de ani), consilier local în comuna Bascov, s-a alăturat, începând de duminică, 23 februarie 2020, echipei PRO România Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Am ales să îmi continui parcursul în politică alături de PRO România, pentru că în momentul de față mi se pare singurul partid consecvent, care spune lucrurilor pe nume și care ține cu România. Mai mult, aici îmi regăsesc prieteni, persoane dragi și oameni cu care am făcut echipă în trecut. La alegerile locale din vară, voi fi candidatul PRO România pentru funcția de primar al comunei Bascov.

Consider că în acest moment, după 4 ani de mandat de consilier local în care nu am fost prezent la ședințele de Consiliu doar ca să ridic mâna, ci venind cu propuneri, cu idei și amendamente (singurul consilier local care a depus în 4 ani un proiect de hotărâre), sunt pregătit să aduc și în Bascov schimbarea, bazându-mă pe valoarea constructivă pe care o am acum ca tânăr cu experiență în administrația publică locală, dar și cu o nouă viziune, una mai proaspătă și ancorată în realitatea tehnologiei informatice din jurul nostru”, spune Codruț Matei.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Bogdan Ivan: „Este cel mai activ consilier local din Bascov”

Codruț Matei a absolvit Universitatea din Pitești – Relații Internaționale și Studii Europene, are un Master la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Managementul Institutiilor Europene, a fost consilier în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului, iar în prezent lucrează în domeniul brokerajului de asigurări și este expert extern la AJOFM Argeș.

„Așa cum spuneam, din ce în ce mai mulți oameni de calitate se alătură PRO România. Pe Codruț îl cunosc de foarte mult timp. Este un tânăr foarte serios, de o reală valoare politică. Este unul dintre cei mai buni lideri politici la nivel de tineret din județul Argeș. Totodată, este și cel mai activ consilier local din Bascov și cred că ar fi un foarte bun primar al acestei comune. Sunt convins că el va aduce un foarte mare plus organizației PRO România Argeș”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Codruț Matei explică și de ce a părăsit ALDE Argeș: „Pot spune că m-am înțeles bine cu toți colegii din ALDE, însă activitatea partidului la nivel național nu a făcut altceva decât să scadă încrederea alegătorilor în acest partid și implicit în noi, cei de la nivel local, chiar dacă pe toată perioada mandatului, vorbind acum strict de mine, am venit cu proiecte, idei, propuneri, unele dintre ele implementate deja în comuna Bascov și de care cetățenii se bucură în acest moment.

Amintesc aici de acordarea din iunie 2019 a unei indemnizații pentru nou-născuți, de care se bucură toți proaspăt-părinții cu domiciliul în Bascov și care are ca scop creșterea natalității pe raza comunei. Tot în 2019 a fost construit și un spațiu de joacă pentru copii, inclus în lista de investiții la propunerea mea. În anul 2018 am reușit să conving Consiliul Local să creștem cu 50% cuantumul burselor de performanță acordate elevilor care obțin premii la olimpiadele naționale. În anul 2016 am reușit, printr-o petiție la Ministerul Transporturilor, reparația trecerii la nivel cu cale ferată de pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, acolo unde se formau cozi kilometrice de autovehicule”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3