Donaris 930 x 122

codrut matei

Pericol imens! Trebuie să se întâmple tragedii pentru a interveni, nu?

Problemele locuitorilor de pe strada Codrului, din comuna argeșeană Bascov, par că nu se mai termină!

Citiți și: Argeș. La un pas de nenorocire, în Bascov: A căzut o „namilă” de copac pe gardul locuinței

Se pare că nu doar avariile conductei de apă le-au dat bătăi de cap, provocându-le totodată pagube. Subiectul pe larg, AICI: Oameni ajunși la disperare! „Nu mai putem suporta!”

Citiți și: CODRUȚ MATEI: „NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ INIȚIATIVA MEA A FOST PRELUATĂ, CI MĂ BUCURĂ CĂ REZULTATUL ACESTEIA ÎI VA MULȚUMI PE CETĂȚENI”

Oamenii stau cu frică și că în orice moment se poate întâmpla o nenorocire din cauza copacilor din zonă.

Concret, este vorba despre copacii dintr-o pădure care ar fi privată, aflată la câțiva metri distanță de casele oamenilor.

Pentru că sunt extrem de înalți și situați pe un teren în pantă, copacii se pot prăbuși oricând peste casele oamenilor. Mai mult decât atât, o astfel de întâmplare nu poate provoca doar pagube materiale. Și oamenii pot cădea victime unor astfel de accidente.

 

Locuitorii afectați de această problemă s-au plâns în nenumărate rânduri autorităților locale.

La rândul său, autoritatea locală, adică Primăria Bascov, vine și explică faptul nu poate interveni direct în zonă deoarece domeniul este privat.

Pentru un punct de vedere oficial, reporterul ePitești, care s-a și deplasat în teren pentru a vedea situația, a luat legătura cu Codruț Matei, consilier local în Primăria Bascov.

„Legat de problema copacilor, săptămâna trecută au fost verificate documentele pentru identificarea proprietarului, a fost identificat și cred că în acest moment a fost deja notificat cu privire la problemele cu copacii din proprietatea sa, urmând ca acesta să intervină să taie, să toaleteze copacii care au un risc ridicat de a cădea și produce pagube sau, mai rău, accidente”, a declarat Codruț Matei pentru publicația noastră.

Până una alta, locuitorii de pe strada Codrului nu au decât să aștepta ca proprietarul pădurii cu pricina să se conformeze sesizărilor primite din partea Primăriei și să intervină cât mai repede pentru tăierea copacilor care cauzează probleme.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Pitestiul pe primul loc spune:

    Ai cumpărat teren când vânzătorul ți-a spus că ai aer curat, liniște, ”cade pădurea pe tine”. Acum efectiv cade.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90