NOR CURIER 930X122

codrut matei

TINERII CONSERVATORI ARGEȘENI, PREMIAȚI

Tineretul Conservator Argeș a participat la cea de a doua ediție a simpozionului „Mândru că sunt donator”. Evenimentul s-a desfășurat în localitatea Anina, județul Caraș-Severin, cu ocazia Zilei Internaționale a Donatorilor de Sânge.

Citiți și: Argeș. La un pas de nenorocire, în Bascov: A căzut o „namilă” de copac pe gardul locuinței

Președintele TC Argeș, Codruț Matei, și colegii care l-au însoțit au primit diplome pentru implicarea în campania umanitară de donare „Un strop de sânge pentru un copil”, inițiată de Liliana Gherle în Caraș-Severin și care ulterior s-a extins la nivel național.

„Este o onoare pentru Tineretul Conservator Argeș să participe la un astfel de eveniment. Acesta reprezintă recunoașterea muncii pe care TC Argeș a depus-o în campaniile de donare de sânge. În urma campaniei s-a reușit o mobilizare mult mai bună a oamenilor, care au înțeles că fiecare picătură de sânge poate salva o viață. Pe lângă acțiunile propriu-zise de donare făcute in Argeș, am propus o acțiune națională de donare în cadrul Tineretului Conservator, care s-a ținut simultan în mai toate județele la sfârșitul lunii ianuarie, promovând acest gest nobil în rândul tinerilor și nu numai.”, declară Codruț Matei.

Citiți și: CODRUȚ MATEI: „NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ INIȚIATIVA MEA A FOST PRELUATĂ, CI MĂ BUCURĂ CĂ REZULTATUL ACESTEIA ÎI VA MULȚUMI PE CETĂȚENI”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90