New Profesional Consult 930 x 122

campanie

CAMPANIE PENTRU DONARE DE ORGANE ÎN PITEŞTI

15 voluntari inimoşi din mai multe județe, inclusiv din Argeș, vor străbate sute de kilometri pentru a ajunge în câteva oraşe din ţară în cadrul campaniei de susținere a donării de organe, campanie organizată de Asociaţia Transplantaţilor din România.

Citiți și: Acțiune neobișnuită în Argeș! Ce vor face oamenii

Echipa de voluntari va ajunge anul acesta în patru puncte importante ale ţării. Startul se va da la Câmpina pe data de 17 octombrie, urmând ca în perioada 26-28 octombrie caravana să ajungă şi la Piteşti, iar mai apoi la Râmnicu Vâlcea şi Cluj Napoca.

La fel ca şi în anii trecuţi, vor fi organizate conferinţe de presă, discuţii cu pacienţii și cu supravieţuitorii listelor de aşteptare, ceremonii şi slujbe pentru donatorii care nu mai sunt printre noi.

Citiți și: Pitești. Anunț de la Salubritate! GRATUIT săptămâna viitoare!

,,Practic, prin transplant te naşti a doua oară. Ne dorim ca prin campania noastră oamenii să fie informaţi corect, să cunoască beneficiile acestei ramuri a medicinei de vârf şi a procedurilor legale în a-şi da acceptul cu privire la donarea de organe.’’, a declarat Gheorghe Tache, preşedintele ATR. (Foto: Phalert.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3