EcoMoto 930×122

codrut matei

CODRUȚ MATEI: „NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ INIȚIATIVA MEA A FOST PRELUATĂ, CI MĂ BUCURĂ CĂ REZULTATUL ACESTEIA ÎI VA MULȚUMI PE CETĂȚENI”

O inițiativă lăudabilă a consilierului local Codruț Matei, care, recent, s-a alăturat echipei PRO România, a fost votată luni în CL Bascov (după ce a fost preluată de primar).

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Am participat astăzi la ședința ordinară a Consiliului Local Bascov, acolo unde a fost votat in unanimitate proiectul de hotărâre privind încasarea impozitelor și taxelor locale prin mijloace electronice de plată, respectiv prin Sistemul Național Electronic de Plată online a taxelor si impozitelor, utilizând cardul bancar – www.Ghiseul.ro.
Mă bucur că inițiativa mea, depusă la începutul acestui an la Registratura Primăriei, într-o listă cu mai multe obiective și propuneri de luat în calcul pentru anul 2020, s-a transformat atât de rapid în proiect și hotărâre de consiliu.
Practic, Bascovul intră în normalitate în privința utilizării Internetului pentru a ușura interacțiunea dintre contribuabili și administrație, iar toți cetățenii pot achita impozitele si taxele fără să mai piardă timpul la cozi și fără să se mai deplaseze la primărie.
Nu mă deranjează că inițiativa a fost preluată, ci mă bucură că rezultatul acesteia va mulțumi pe toți cetățenii; atât pe cei care stăteau la cozi, deși puteau achita online dările, dar și pe cei care nu au această posibilitate, dar vor sta la cozi mai mici și mult mai sigure, în actuala situație”, a scris Codruț Matei pe pagina sa de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90