930 x122 grota rece

Arges

CINSTE LOR! ZECI DE JANDARMI ARGEȘENI AU DONAT SÂNGE

35 de jandarmi argeșeni au donat astăzi sânge.

Citiți și: A nins în Argeș!

Recoltarea a fost făcută de personal specializat de la Centrul de Transfuzie Sanguină Argeş la sediul din Pitești al Jandarmeriei Județene.

„Jandarmii donatori fac acest lucru din conştiinţă şi pentru a da dovadă de solidaritate umană faţă de cei care sunt în suferinţă, ca urmare a unor accidente rutiere, casnice sau intervenţii chirurgicale.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Sunt multe persoane care suferă şi ori de câte ori s-a anunţat că este criză de sânge jandarmii argeşeni s-au mobilizat şi au încercat să fie alături de semenii lor nu numai prin executarea misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică, ci şi prin astfel de activităţi umanitare.”, precizează Jandarmeria argeșeană.

Conducerea Centrului de Transfuzie le-a mulțumit jandarmilor pentru gest şi speră ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi argeşeni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3