930 x122 grota rece

Arges

RESPECT! ZECI DE JANDARMI ARGEȘENI AU DONAT SÂNGE

33 de jandarmi argeșeni au donat sânge în această dimineață la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești. Nu se află la prima acţiune de acest gen, donarea de sânge devenind chiar o tradiţie pentru jandarmi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Jandarmii donatori fac acest lucru din conştiinţă şi ca să dea dovadă de solidaritate umană faţă de cei care sunt în suferinţă ca urmare a unor accidente rutiere sau casnice ori a unor intervenţii chirurgicale. Sunt multe persoane care suferă şi ori de câte ori s-a anunţat că este criză de sânge jandarmii argeşeni s-au mobilizat şi au participat la această acţiune de donare, încercând să fie alături de semenii lor nu numai prin prisma executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică, ci şi prin astfel de activităţi umanitare.”, precizează Jandarmeria Argeș.

Conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină din Pitești speră ca exemplul jandarmilor să fie urmat de cât mai mulţi argeşeni.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3