930×122 CAPRA 5

Arges

TINERII CONSERVATORI AU TĂIAT PORCUL ȘI AU PREMIAT „DNA ȘI MASCAȚII”

TC Argeş a organizat la sfârșitul săptămânii trecute Revelionul Tineretului Conservator. Evenimentul s-a desfășurat în comuna Corbeni, cu aproximativ cincizeci de membri ai TC Argeș, alături de care s-a aflat și conducerea județeană a Partidului Conservator, inclusiv liderul Cornel Lazăr, consilier județean.

Citiți și: A nins în Argeș!

În dimineața zilei de sâmbătă, cu toții au participat la sacrificarea unui purcel. Punctul culminant al celor trei zile de petrecere a fost Carnavalul Tineretului Conservator. Parada a fost condusă de președintele TC Argeș, Codruț Matei, care a devenit pentru o seară „Grigore Leșe al Tineretului Conservator” și care a decernat certificate de apreciere și diplome cu distincții hazlii. Rând pe rând au fost premiați „polițiști”, „călăi”, „Moși Crăciuni cu mușchi”, „Zorro fără cal”, „Charlie Chaplin”, „șeicul cu trei neveste”, „DNA și mascații”, „șatra de țigani”, „Minnie Mouse”, „Marele Ninja Alb” și multe alte personaje.

„Este cea mai veche acțiune a noastră și în fiecare an o reedităm cu mult drag. Întotdeauna avem tineri noi în organizație, care aud poveștile de la petrecerile din anii trecuți și încep să își pregătească din timp costumațiile pentru carnaval. Suntem o echipă tânără, numeroasă și activă și este normal să folosim timpul liber pentru distracție împreună, ca o familie. Avem suficiente motive să ne bucurăm la acest final de an, pentru că după un 2014 plin de activități și campanii electorale am reușit să întărim și mai mult rândurile TC Argeș, iar pentru noi este un câștig actual și pentru viitor. Mai avem în program câteva acțiuni umanitare, pe care le vom organiza în preajma Crăciunului, iar în final, în seara de Ajun, vom merge cu colindul la conducerea Partidului Conservator Argeș.”, spune Codruț Matei, președintele filialei județene a TC.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3