EcoMoto 930×122

donare

APEL DE URGENȚĂ. O ARGEȘEANCĂ ARE NEVOIE DE SÂNGE

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, le cere ajutor tuturor celor care vor și pot să facă un bine: “Lansez un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunt din Mioveni sau din alte localități ale județului Argeș.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Pe fondul lipsei acute de sânge din centrele de transfuzie, familia unuia dintre colegii noștri din cadrul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni se află într-o situație extrem de dificilă, în cazul de față lupta dintre viață și moarte ducându-se zi de zi.

Deși a fost programată pentru un transplant de ficat încă din luna decembrie a anului trecut, operația vitală pentru pacient a fost amânată de mai multe ori din cauza stocului insuficient de sânge, grupa B3, RH Negativ.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

Situația este critică și din acest motiv rog orice persoană disponibilă să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești sau din orice altă localitate și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA.

Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană, doar specificați numele beneficiarului!”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90