EcoMoto 930×122

impozite

Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Citiți și: Fiscul dă buzna! Controale de amploare

Autoritățile locale vor putea stabili acordarea de reduceri la impozitul pe clădirile și la cel pe terenurile deținute de cei ce donează sânge de cel puțin trei ori într-un an.

Potrivit unei propuneri legislative ce va ajunge la votul decisiv din Parlament.

Citiți și: Decizia care schimbă tot cu privire la impozitele oamenilor!

Cel al deputaților, cu propunere de adoptare.

Proiectul legislativ vizează, de fapt, modificarea Codului fiscal.

În sensul introducerii unor beneficii pentru donatorii de sânge.

Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Concret, consiliile locale vor putea hotărî acordarea unei reduceri procentuale a impozitului pe clădiri pentru persoanele fizice care au în proprietate o clădire din România.

Și care fac dovada a cel puţin trei donări de sânge în cursul unui an calendaristic.

Această reducere se va putea cumula cu reducerea de 10% de care beneficiază acum cei ce plătesc anticipat impozitul datorat pentru întregul an.

Similar, donatorii de sânge ar putea beneficia de reduceri, potrivit viitoarei legi, și în cazul impozitului pe terenuri.

Detaliile vor fi stabilite în hotărârea de consiliu local prin care se instituie reducerea impozitului.

Proiectul nu stabilește nivelul reducerii de impozit ce s-ar putea aplica celor ce donează sânge de cel puțin trei ori într-un an.

Potrivit datelor furnizate de inițiatori, în România, “nivelul donării de sânge este cel puțin de două ori mai mic decât necesarul de care au nevoie spitalele și, implicit, pacienții”.

Detalii, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90