930 x122 grota rece

alde

TINERII DIN ALDE ARGEȘ AU DONAT SÂNGE

Tineretul ALDE Argeş a participat astăzi la campania de donare de sânge denumită “În ultima joi din ianuarie noi donăm sânge. Vino şi tu!”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Acțiunea a fost continuată şi în acest an, tinerii coordonați de copreședintele Codruț Matei prezentându-se la primele ore ale dimineţii la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piteşti.

Pentru mulți dintre cei aproximativ 40 de participanți donarea de sânge a devenit ca o formalitate, numai anul trecut ei mobilizându-se de șase ori pentru cazuri care necesitau urgență majoră.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

“Tineretul ALDE Argeş a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piteşti ca în fiecare ultimă joi din luna ianuarie. Alături de noi au fost atât vechi colegi ai organizației de tineret, cât şi tineri aflați la prima donare. În continuare în România este nevoie de sânge pentru transfuzie şi numai aşa putem să ajutăm. Sângele nu are înlocuitor sintetic. Donăm sânge şi salvăm trei vieți! Sper ca acțiunea noastră să mobilizeze din ce în ce mai mulți tineri să facă acest gest nobil.”, spune Codruţ Matei, copreşedinte al ALDE Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90