New Profesional Consult 930 x 122

bowling

TINERII CONSERVATORI AU AVUT CONCURS DE BOWLING

Aseară s-a desfășurat în Pitești cea de a VI-a ediție a Cupei „Tânărul Conservator” la bowling. Cei 20 de participanți s-au întrecut timp de trei ore. După încheierea concursului numai 6 au primit diplome din partea președintelui TC Argeș, Codruț Matei. Unele distincții au fost hazlii, altele au recunoscut cu adevărat meritele sportive ale membrilor TC înscriși în competiție.

Citiți și: Argeș. La un pas de nenorocire, în Bascov: A căzut o „namilă” de copac pe gardul locuinței

Premiul special „Bila pătrată” i-a revenit Dianei Mîzgaciu, care s-a aflat la primul ei joc de bowling, diploma „Mâna de lemn” – lui Mihai Radu, pentru cele mai puține bile dărâmate, iar „Strike-ul din mânecă”, premiul pentru cele mai multe strike-uri – Georgianei Constantinescu. Podiumul a fost ocupat de Liviu Păunoiu (președintele TC Săpata) – locul al III-lea, de Alexandra Stan (cel mai nou membru al organizației) – locul al II-lea și de campionul en-titre, Marius Rizea (vicepreședinte TC Argeș) – locul I.

„Cupa „Tânărul Conservator” la bowling este o activitate pe care o desfășurăm încă din 2009, așteptată cu drag de colegii mei din Tineretul Conservator Argeș. Chiar dacă o practicăm ca pe un sport de echipă, activitatea este una mobilizatoare și generatoare de concurență. Din punct de vedere organizatoric pot spune că aceasta este prima acțiune de după vacanță în care strângem rândurile pentru campania electorală care va începe în scurt timp.”, declară Codruț Matei, președintele TC Argeș.

Citiți și: CODRUȚ MATEI VREA SĂ IMPLEMENTEZE LA BASCOV „RADARUL GUNOAIELOR”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90