New Profesional Consult 930 x 122

bowling

STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE LA BOWLING

Stații de încărcare pentru mașini electrice la Bowling. 10 noi stații de încărcare pentru vehicule electrice vor fi amenajate în parcarea Bowling de pe strada Costache Negri din Pitești.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Anunțul este făcut de Sorin Apostoliceanu, viceprimarul precizând că recent a fost aprobat contractul de finanțare nerambursabilă pentru această investiție.

Noile stații de încărcare pentru vehiculele electrice fac parte dintr-un program mai amplu prin care se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.

Citiți și: VIDEO: APOSTOLICEANU, GUST AMAR REFERITOR LA COLEGII DIN PNL

De altfel, despre acest proiect, dar și despre altele care ar urma să fie implementate în Pitești în perioada următoare, se discută astăzi în municipiul Brașov, la Dezbaterea națională smart city 2017-2020, dezbatere la care participă și viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Alături de alți edili de municipii din țară, dar și de reprezentanți ai mediului privat, viceprimarul Piteștiului discută despre proiecte implementate sau aflate în faza de pilot pentru dezvoltarea comunităților.

„Piteștiul se află deja pe drumul spre un oraș cât mai inteligent, iar inițiativele smart transpuse în realitate până în acest moment sunt doar începutul unei serii de proiecte pe cale de realizare, care urmează a fi implementate în viitorul apropiat”, afirmă viceprimarul.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441