NOR CURIER 930X122

bowling

STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE LA BOWLING

Stații de încărcare pentru mașini electrice la Bowling. 10 noi stații de încărcare pentru vehicule electrice vor fi amenajate în parcarea Bowling de pe strada Costache Negri din Pitești.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Anunțul este făcut de Sorin Apostoliceanu, viceprimarul precizând că recent a fost aprobat contractul de finanțare nerambursabilă pentru această investiție.

Noile stații de încărcare pentru vehiculele electrice fac parte dintr-un program mai amplu prin care se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.

Citiți și: Exclusiv/ Pitești. Patronul de la Rehoma vrea daune de aproape 1 mil. € de la Primărie

De altfel, despre acest proiect, dar și despre altele care ar urma să fie implementate în Pitești în perioada următoare, se discută astăzi în municipiul Brașov, la Dezbaterea națională smart city 2017-2020, dezbatere la care participă și viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Alături de alți edili de municipii din țară, dar și de reprezentanți ai mediului privat, viceprimarul Piteștiului discută despre proiecte implementate sau aflate în faza de pilot pentru dezvoltarea comunităților.

„Piteștiul se află deja pe drumul spre un oraș cât mai inteligent, iar inițiativele smart transpuse în realitate până în acest moment sunt doar începutul unei serii de proiecte pe cale de realizare, care urmează a fi implementate în viitorul apropiat”, afirmă viceprimarul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90