930×122 CAPRA 5

bowling

PRIMĂRIA A DAT LOVITURA LA BOWLING

Primăria a dat lovitura la Bowling. Recent deschisa piaţă agroalimentară de en-gross din zona Bowling a Piteștiului a stârnit un mare interes în rândul comercianţilor.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Potrivit municipalității, pentru absolut toate spaţiile din piaţă au fost încheiate contracte cu diverși comercianţi, care deja au plătit la Primărie şi chiria aferentă.

Ținând cont de începutul foarte bun din acest punct de vedere, se poate spune că Primăria a făcut o afacere bună deschizând o astfel de piață în zona Bowling. Totuși, rămâne de văzut cum va evolua situația în următorul an și dacă vor exista suficient de mulți cumpărători astfel încât comercianții să își prelungească pe mai departe contractele cu municipalitatea.

Citiți și: Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Piaţa dispune de o parcare generoasă, de iluminat modern, de toate utilităţile necesare și de condiţii decente de vânzare. De asemenea, în vecinătatea sa se află Bazinul Olimpic şi parcul Ştrand, ambele cu un număr mare de vizitatori. În piaţă funcţionează şi un birou de informaţii, care are program zilnic între orele 9 și 15.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90