EcoMoto 930×122

codrut matei

TINERII CONSERVATORI AU MÂNCAT 3 ZILE POLITICĂ PE PÂINE

Ieri a avut loc închiderea oficială a Şcolii Politice de Iarnă a Tineretului Conservator, organizată în Păltiniş. Timp de 3 zile peste 100 de tineri politicieni din toate filialele judeţene au discutat, alături de lideri ai PC, despre temele politice actuale.

Citiți și: Argeș. La un pas de nenorocire, în Bascov: A căzut o „namilă” de copac pe gardul locuinței

Alegerile europarlamentare au reprezentat subiect de dialog cu cei doi candidați PC pentru Parlamentul European, ministrul Maria Grapini şi Laurentiu Rebega, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi cu liderul de campanie al conservatorilor, Codrin Scutaru. “Doresc să felicit toate organizaţiile de tineret care au participat la această Şcoală Politică. Am rămas impresionată de implicarea şi determinarea tinerilor participanţi! Este o nouă dovadă pentru mine că schimbarea a început cu adevărat. Pot să spun doar că s-a reconfirmat ceea ce ştiam deja: Tineretul Conservator este o organizaţie unită şi puternică, al cărei aport se va face simţit în perioada următoare atât la nivelul PC, cât şi al întregii clase politice din România”, a declarat Maria Grapini.

“Școala Politică de Iarnă TC ne dovedeşte încă o dată că Tineretul Conservator este o organizaţie de tineret puternică şi activă. Acest lucru se datorează, în primul rând, susţinerii pe care o avem din partea conducerii PC, dar mai ales din partea liderilor marcanţi, care au fost alături de noi la astfel de evenimente şi nu numai. Nu pot decât să mă bucur că avem o echipă minunată, care va oferi un sprijin considerabil campaniei electorale de la alegerile europarlamentare, susţinând toate eforturile şi acţiunile politice necesare pentru îndeplinirea obiectivelor Partidului Conservator pe scena politică”, a afirmat, la rândul său, Codruţ Matei, secretarul general al Tineretului Conservator, totodată președinte al TC Argeș.

Citiți și: CODRUȚ MATEI: „NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ INIȚIATIVA MEA A FOST PRELUATĂ, CI MĂ BUCURĂ CĂ REZULTATUL ACESTEIA ÎI VA MULȚUMI PE CETĂȚENI”

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3