930 x122 grota rece

bughiu

PROVOCARE ONORATĂ: CODRUȚ MATEI, „DUȘ” RECE CU APĂ ȘI GHEAȚĂ

După cum v-am informat ieri, Adrian Bughiu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, a răspuns unei provocări și a acceptat să i se toarne în cap o găleată cu apă și gheață în cadrul campaniei Ice bucket challenge: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ice-bucket-challenge-arges-bughiu-si-turnat-cap-o-galeata-cu-apa-si-gheata/. La rândul său, Bughiu a nominalizat alte trei persoane care să facă acelaşi lucru, printre care şi pe Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

Citiți și: Argeș. La un pas de nenorocire, în Bascov: A căzut o „namilă” de copac pe gardul locuinței

Matei a răspuns prompt provocării: https://www.facebook.com/photo.php?v=758939744165941&set=vb.100001497665255&type=2&theater.

,,Am onorat provocarea domnului Adrian Bughiu! Provoc la Ice bucket challenge pe Valentin Voicu, Ionut Olariu şi Georgiana Constantinescu. Sper să onoreze şi ei provocarea. În scurt timp voi merge să donez şi sânge, cel mai probabil alături de colegii mei de la Tineretul Conservator Argeş, însă aştept să treacă 70 de zile de la ultima donare. Vă invit pe toţi să mergeţi la donare.’’, scrie Codruţ Matei pe contul lui de socializare.

Citiți și: CODRUȚ MATEI: „NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ INIȚIATIVA MEA A FOST PRELUATĂ, CI MĂ BUCURĂ CĂ REZULTATUL ACESTEIA ÎI VA MULȚUMI PE CETĂȚENI”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3