New Profesional Consult 930 x 122

codrut matei

TINERII CONSERVATORI DONEAZĂ SÂNGE

Organizațiile TC din întreaga țară vor participa joi, 30 ianuarie, la o acțiune de donare de sânge.

Citiți și: Fii și tu eroul cuiva! Donează sânge, salvează o viață

În acest sens, câteva zeci de tineri conservatori argeșeni se vor prezenta mâine dimineață, la ora 8, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești.

Coordonatorul acțiunii la nivel național este președintele TC Argeș, Codruț Matei (foto). „Vorbim de cea de a opta campanie de donare de sange, campanii desfășurate de tinerii conservatorii din anul 2008 încoace. Este primul an în care acțiunea se desfășoară sub forma unei campanii naționale, proiect pe care l-am propus la sfârșitul anului trecut și care a fost prins în programul de activități al organizației la nivel național. Mesajul nostru este Nu trebuie să fii doctor pentru a salva o viață! Pe 30 ianuarie Tineretul Conservator donează sânge în toată țara!”, declară Codruț Matei pentru ePitești.

Citiți și: Mioveni: Campanie de donare de sânge încheiată cu succes

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90