New Profesional Consult 930 x 122

donare de sange

POMPIERII ARGEȘENI, OAMENI DE PUS PE RANĂ. UN NOU GEST ADMIRABIL

Pompierii argeșeni, oameni de pus pe rană. Un nou gest admirabil. Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, volunari și militari, coordonați de primul adjunct al instituției, locotenent-colonelul Alin Berevoescu, și de șeful Centrului Operațional, maiorul Alin Dincă, au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzii Județean din Pitești.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Acțiunea a fost organizată în urma inițiativei voluntarilor de la ISU Argeș de a susține nevoia de sânge la nivel național.

Nu este prima acțiune de acest gen a ISU Argeș. Unul dintre motivele pentru care reprezentanții Inspectoratului donează este acela că zilnic, prin prisma meseriei, cunosc persoane care au nevoie de sânge.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Voluntarii au decis ca bonurile primite în schimbul donării de sânge să le ofere unor familii defavorizate.

Zilele trecute, opinia publică a aplaudat un alt gest admirabil al unui pompier argeșean, care a ajutat în afara orelor de serviciu victimele încarcerate ale unui grav accident rutier. AICI, subiectul pe larg.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90