Donaris 930 x 122

bacalaureat

TINERII MEDITAȚI LA TC ARGEȘ, NOTE MARI LA BAC

Tineretul Conservator Argeș are motive de mândrie după afișarea rezultatelor la examenul de bacalaureat de anul acesta. În luna februarie TC Argeș a lansat un proiect de meditații gratuite la matematică M2 pentru elevii care aveau să susțină bacalaureatul în această vară. Toți tinerii care doreau să își dezvolte cunoștințele la matematică și, implicit, să ia o notă mai mare la examen au fost invitați să participe în fiecare miercuri la sediul PC Argeș la meditațiile oferite cu sprijinul tinerei Cristina Maria Oancea, profesoară de matematică și informatică la Colegiul Național “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și membră în echipa lui Codruț Matei, președintele TC Arges, inițiatorul proiectului. Rezultatele la matematică ale elevilor care au participat constant la aceste meditații sunt foarte bune: Alexandru Samoilă – 9, 90, Roxana Popescu – 9, 75, Andreea Gavrilă – 9, 50, Aura Iacob – 9, 10, Rafael Dumitrescu – 8, 90, Maria Andreea Masala – 8, 80, Adriana Elena Gheorghe – 8, 65, Mihaela Maria Badea – 8, 25 și Elena Pătru – 8, 10.

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

“Sunt mândră de rezultatele elevilor mei. Îi felicit și sper ca pe viitor să avem rezultate la fel de bune cu și mai mulți elevi! A fost o experiență plăcută, pe care vreau să o repet. În urma rezultatelor am prins și mai multă încredere, atât în forțele proprii, cât și în elevii care vor într-adevăr să reușească prin muncă.”, declară Cristina Maria Oancea, profesoara de matematică.

“Suntem bucuroși că în această perioadă de aproape cinci luni au fost elevi dornici să își dezvolte cunoștințele în domeniul matematicii și care ni s-au alăturat nouă în proiectul de meditații. În primul rând este meritul lor că au vrut să lupte pentru o notă mai bună la bacalaureat, iar rezultatele sunt îmbucurătoare, cu note bune pentru cei care au venit constant la orele de meditație. Dacă domnișoara profesoară este de acord și mulțumită de rezultate, vom continua și anul viitor acest proiect, la care sperăm să ni se alăture din ce în ce mai mulți elevi.”, afirmă, la rândul său, Codruț Matei, președintele TC Argeș.

Citiți și: Oficial! Acest lucru a fost interzis!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90