930 x122 grota rece

alde

CONSILIERUL LOCAL PITEȘTEAN IONUȚ OLARIU A TRECUT LA PRO ROMÂNIA

Ionuț Olariu, consilier local în CL Pitești, a părăsit ALDE pentru a se alătura echipei PRO România Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Am ales să merg mai departe alături de PRO România, un proiect politic de centru-stânga. Mă alătur, astfel, unei echipe cu ai cărei membri, mulți dintre ei, am colaborat excepțional în trecut. Merg mai departe cu un partid condus de cel mai bun premier pe care l-a avut România după anul  1989, Victor Ponta, care a reprezentat cel mai bun guvern al țării în perioada 2012-2015.

Am proiecte pe care vreau să le continui alături de această echipă și sunt convins că voi fi susținut. Sunt proiecte care pun accent pe tineri, pe viitorul nostru, al tuturor, cum ar fi cel referitor la declararea pădurii Trivale drept arie naturală protejată – mai avem până va fi protejată cu adevărat prin lege”, spune Ionuț Olariu.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Mă bucur că alături de PRO România vin din ce în ce mai mulți oameni de valoare”

Conducerea PRO România Argeș afirmă că proiectele lui Ionuț Olariu coincid în mare măsură cu preocupările partidului.

„Ionuț Olariu este unul dintre cei mai activi consilieri locali din CL Pitești, este un tânăr căruia îi pasă de orașul nostru, dovadă fiind inițiativele foarte bune din Consiliu, cum ar fi cele referitoare la protejarea pădurii Trivale, cele împotriva tăierilor necontrolate de copaci și eliminării iresponsabile a spațiilor verzi. În condițiile în care în Pitești spațiul verde și copacii dispar foarte rapid pentru a lăsa loc betoanelor, și în PRO România există un departament special care se ocupă cu aceste probleme de mediu grave pe care le are Piteștiul, probleme provocate de actuala administrație.

Sunt convins că Ionuț Olariu va găsi alături de noi locul de unde își va putea promova cu succes proiectele atât de necesare pentru Pitești.

Mă bucur că alături de PRO România vin din ce în ce mai mulți oameni de valoare și sunt convins că acest lucru va continua”, declară liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

„Nu văd cum și-ar putea reveni ALDE”

Ionuț Olariu explică și de ce a părăsit formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu: „Unul dintre motivele pentru care am ales să plec din ALDE este acela că partidul, din cauza unor erori apărute în urma deciziilor luate de liderii formațiunii, a avut un parcurs descendent, ajungând, din nefericire, la ultimele alegeri sub pragul electoral. Nu văd cum și-ar putea reveni ALDE. Pe cale de consecință, sunt convins că oamenii din ALDE care pun pe primul loc importanța cetățenilor se vor alătura PRO România, un proiect politic cu perspectivă și care dă dovadă de predictibilitate”.

Ionuț Olariu are 31 de ani. Este licențiat în Științe Economice și absolvent al unui master în management în administrație și servicii publice. Este consilier local în Pitești și angajat al Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești, în cadrul compartimentului cercetare, conservare și promovare a culturii tradiționale.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3