930×122 CAPRA 5

ionuț olariu

Ionuţ Olariu donează sânge de peste 10 ani. A mers la Centru şi astăzi, de Ziua Mondială a Donatorului

Ionuţ Olariu, un tânăr extrem de implicat în problemele administrative ale municipiului Piteşti (ca fost consilier local, dar şi ca un bun cetăţean – detalii, AICI), este totodată un model şi când vine vorba de sprijinul persoanelor aflate în suferinţă. Astăzi, Ionuţ a mers la Centrul de Transfuzie Sangvină din Piteşti ca să doneze, din nou, sânge. Este un gest pe care îl face de peste 10 ani.

Citiți și: Inamic al fostului edil Ionică: „O fac mereu când am ocazia!”

„Donez de peste 10 ani. Mi-am făcut un obicei să donez în ultima zi de joi din luna ianuarie a fiecărui an și de fiecare dată când a fost nevoie am răspuns afirmativ Centrului de Transfuzie Sangvină din Pitești. Este un gest mic pe care îl putem face fiecare dintre noi. Sunt zeci de mii de oameni care așteptă sânge pentru a le fi salvată viața.

Astăzi, 14 iunie este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge și am ales să o petrec printre oamenii care salvează vieți: cadre medicale și donatori.

Citiți și: IONUȚ OLARIU EXPLICĂ DE CE MANAGERUL FILARMONICII PITEȘTI NU TREBUIE PUS LA ZID

Inima semenilor noștri atârnă de o picătură de sânge. Donează și tu!”, este mesajul lui Ionuţ Olariu.

Actualmente, Ionuţ Olariu continuă să se implice şi să ia atitudine vizavi de problemele din Piteşti. Este membru al partidului PRO România, filiala Argeş.

(Foto: Facebook – Ionuţ Olariu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90