Donaris 930 x 122

ionuț olariu

IONUȚ OLARIU (PRO ROMÂNIA): „PĂDUREA TRIVALE RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ NEPROTEJATĂ PE FONDUL CERTURILOR DINTRE PSD ȘI PSD-UL DE LA PNL”

Consilierul local Ionuț Olariu (PRO România), un împătimit al plimbărilor prin Pădurea Trivale, pentru protejarea căreia militează inclusiv pe Facebook, atrăgea atenția, în urmă cu o zi, că acest punct de reper al Piteștiului nu are culoare politică și că trebuie protejat.

Citiți și: S-a făcut curăţenie în pădurea Trivale

„În cadrul PRO România Argeș există Departamentul Verzilor și vom lupta ca pădurea Trivale să nu fie pusă în pericol. Această propunere pe care mi-am pus și eu semnătura vine ca urmare a răspunsului primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș”, scria Ionuț Olariu într-o postare pe Facebook, în care a atașat și o variantă de proiect pentru protejarea Părurii Trivale (Click pe foto).

” Sunt tare curios dacă această variantă de proiect o vom vedea pe ordinea de zi!
P.S. Cu 4 semnături e greu să devină realitate. Oare putem să avem 23 de semnături ⁉️ La modul real…Nu doar declarativ. Cred că prin această decizie evităm și folosirea pădurii Trivale drept armă de campanie!”, a mai scris Olariu în postarea amintită.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

Contactat de ePitești.ro, Ionuț Olariu a mărturistit de ce se teme că Pădurea Trivale ar putea rămâne neprotejată.

„Pădurea Trivale riscă să rămână neprotejată pe fondul certurilor dintre PSD și PSD-ul de la PNL!

În 2019 a fost votat un proiect de HCL prin care se propunea declararea drept #Arie #Protejată a unei suprafețe din pădurea Trivale. Pe traseul urmat către Minister și Guvern, Agenția pentru Protecția Mediului Argeș a făcut o recomandare prin care se impune o nouă hotărâre a Consiliului Local Pitești, fapt ce a stârnit contradicții între consilierii locali. Prin urmare s-a venit cu o nouă propunere asumată de patru consilieri.

Eu am militat și am depus înscrisuri în acest sens încă de la preluarea mandatului de consilier local și voi lupta alături cetățenii municipiului Pitești și de colegii mei din PRO România Argeș – „Departamentul Verzilor” – pentru ca pădurea Trivale să fie cu adevărat protejată, altfel continuă să fie PRADA rechiniilor imobiliari. Voi semna pe orice <<hârtie>> pe care scrie că pădurea Trivale se dorește a fi protejată!”.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441