SMART KIDS 930X122

ionuț olariu

IONUȚ OLARIU (PRO ROMÂNIA): „PĂDUREA TRIVALE RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ NEPROTEJATĂ PE FONDUL CERTURILOR DINTRE PSD ȘI PSD-UL DE LA PNL”

Consilierul local Ionuț Olariu (PRO România), un împătimit al plimbărilor prin Pădurea Trivale, pentru protejarea căreia militează inclusiv pe Facebook, atrăgea atenția, în urmă cu o zi, că acest punct de reper al Piteștiului nu are culoare politică și că trebuie protejat.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

„În cadrul PRO România Argeș există Departamentul Verzilor și vom lupta ca pădurea Trivale să nu fie pusă în pericol. Această propunere pe care mi-am pus și eu semnătura vine ca urmare a răspunsului primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș”, scria Ionuț Olariu într-o postare pe Facebook, în care a atașat și o variantă de proiect pentru protejarea Părurii Trivale (Click pe foto).

” Sunt tare curios dacă această variantă de proiect o vom vedea pe ordinea de zi!
P.S. Cu 4 semnături e greu să devină realitate. Oare putem să avem 23 de semnături ⁉️ La modul real…Nu doar declarativ. Cred că prin această decizie evităm și folosirea pădurii Trivale drept armă de campanie!”, a mai scris Olariu în postarea amintită.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Contactat de ePitești.ro, Ionuț Olariu a mărturistit de ce se teme că Pădurea Trivale ar putea rămâne neprotejată.

„Pădurea Trivale riscă să rămână neprotejată pe fondul certurilor dintre PSD și PSD-ul de la PNL!

În 2019 a fost votat un proiect de HCL prin care se propunea declararea drept #Arie #Protejată a unei suprafețe din pădurea Trivale. Pe traseul urmat către Minister și Guvern, Agenția pentru Protecția Mediului Argeș a făcut o recomandare prin care se impune o nouă hotărâre a Consiliului Local Pitești, fapt ce a stârnit contradicții între consilierii locali. Prin urmare s-a venit cu o nouă propunere asumată de patru consilieri.

Eu am militat și am depus înscrisuri în acest sens încă de la preluarea mandatului de consilier local și voi lupta alături cetățenii municipiului Pitești și de colegii mei din PRO România Argeș – „Departamentul Verzilor” – pentru ca pădurea Trivale să fie cu adevărat protejată, altfel continuă să fie PRADA rechiniilor imobiliari. Voi semna pe orice <<hârtie>> pe care scrie că pădurea Trivale se dorește a fi protejată!”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA