Donaris 930 x 122

emanuel soare

IONUȚ OLARIU (PRO ROMÂNIA): „SOARELE DE LA PREFECTURĂ A APUS”

După ce Biroul Politic Naţional al PNL a validat candidaturile pentru majoritatea consiliilor judeţene şi pentru primăriile marilor oraşe din ţară, desemnându-l drept candidat pentru postul de preşedinte al CJ Argeş chiar pe actualul prefect, Emanuel Soare, Ionuț Olariu, consilier local în CL Pitești și membru PRO România, cere public demisia reprezentantului Guvernului în teritoriu, invocând, totodată, și deficiențe în modul în care prefectul a gestionat criza COVID-19 la nivel de județ.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„După o dezastruoasă gestionare a situației COVID din județul Argeș, fapt ce ne face fruntași în topul județelor cu cazuri de îmbolnăviri, domnul Emanuel Soare, din poziția de reprezentat al Guvernului în teritoriu, nu a făcut altceva decât să se promoveze personal. Am în minte o filmare dintr-o unitate de alimentație publică în care, cu mâinile în buzunar, le <<certa>> pe angajatele societății respective. Domnule PREFECT, odată intrat într-o cursă politică incompatibilă cu aceea de înalt funcționar public, soarele de la Prefectură a apus!”, a declarat, pentru ePitesti.ro, Ionuț Olariu.

Olariu a cerut încă ieri, pe Facebook, demisia prefectului (Click pe foto).

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3