EcoMoto 930×122

Anti-covid

UPDATE: ŞEDINŢĂ CU DIRECTORII DE SPITALE DIN ARGEŞ. SE RENUNŢĂ LA CORTURI / CE SOLUŢIE AU GĂSIT AUTORITĂŢILE

UPDATE: „Am vrut să aflăm problemele specifice cu care se confruntă fiecare spital, nevoile, proiectele europene depuse ş.a.m.d. Le-am dat posibilitatea să comunice între dumnealor pentru a regla anumite activităţi privind raportarea locurilor libere/ocupate, transferul/primirea de pacienţi. De asemenea, am discutat despre creşterea numărului paturilor cu acces la oxigen, creşterea capacităţii de spitalizare pentru pacienţi suspecţi şi pozitivi, creşterea numărului locurilor la ATI, detaşarea de personal. Vestea bună este că Instituţia Prefectului a identificat o soluţie pentru creşterea calităţii condiţiilor pentru pacienţii din triaj, anume înlocuirea corturilor de triaj cu containere încălzite. Sperăm să începem acest lucru săptămana viitoare. Containerele sunt modulare şi se pot interconecta. Deşi nu avem încă probleme cu locurile în spitale, ne pregătim pentru a face faţă unui potential aflux mare de noi pacienţi. Dacă nu vor fi din Arges, sigur vor veni din alte judeţe”, a precizat prefectul în această seară.

Citiți și: A apus Soarele în PNL

Prefectul Soare a anunţat că, la această oră, are loc o şedinţă cu directorii medicali de spitale Covid, manageri, reprezentanţi ai DSP Argeş şi ai Serviciului de Ambulanţă.

Vor fi comunicate în scurt timp deciziile.

Citiți și: Interviu – Emanuel Soare își încheie mandatul de prefect

„Sperăm la ce e mai bine, ne pregătim pentru ce e mai rău”, a spus Emanuel Soare. Prefectul anticipează aşadar că va urma o perioadă dificilă şi pregăteşte noi măsuri şi strategii.

„Luăm măsuri preventive, ne pregătim din timp și, cel mai important lucru, vrem să ajutăm celelalte județe în acest moment greu pentru țară”, a mai precizat Prefectul.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Asta da optimism. Oricât de neagră ar fi situația, nu poți sa declari așa ceva si sa bagi spaima in oameni si mai mult. Dar poate asta urmăresc .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90