930X122 MAIA

emanuel soare

PREFECTUL DE ARGEȘ: MESAJ CU PRIVIRE LA PURTAREA MĂȘTILOR DE PROTECȚIE

Prefectul Emanuel Soare informează că, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu s-a luat deocamdată hotărârea ca purtarea măștilor de protecție să devină obligatorie în Argeș în spațiile publice.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Prefectul le recomandă însă argeșenilor să poarte mască, în special în spațiile aglomerate, pentru a-și proteja sănătatea și pentru reducerea riscului de transmitere a noului coronavirus.

“Îi felicit pe argeșeni pentru modul cum s-au comportat în perioada Sărbătorilor Pascale. Îi rog ca și în perioada următoare să respecte cu strictețe regulile, iar în toate ieșirile pe care le fac i-aș ruga să ia în calcul purtarea măștilor de protecție. Nu este obligatoriu, dar e o recomandare pe care îi rog să o aplice, în special când ies la cumpărături, în spații aglomerate, pentru a spori măsurile de protecție a sănătății lor și a altora”, a precizat, marți, prefectul Emanuel Soare.

Citiți și: Primar din Argeș: „Domnul prefect, domnul Iani Popa!”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90