EcoMoto 930×122

alertă

Alte trei alerte privind măştile de protecţie

Alte trei alerte privind măştile de protecţie

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare al Uniunii Europene – RAPEX a validat încă trei alerte din partea României, în ceea ce priveşte măştile aflate la comercializare în ţările Uniunii Europene.

Acestea au fost semnalate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), instituţia abilitată să reprezinte România la nivel european, în cazul alertării pentru produsele nealimentare.

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

Până în acest moment, România este autoarea a 25 de alerte referitoare la măştile comercializate în spaţiul UE.

ANPC se află în permanentă alertă în ceea ce priveşte piaţa de bunuri şi servicii, mai ales cele absolut necesare în acestă perioadă marcată de pandemia Covid-19.

ANPC îi avertizează, de asemenea, încă o dată, pe acestă cale, pe operatorii economici din domeniu ca, înainte de a introduce la comercializare astfel de produse, să consulte site-urile ANPC şi pe cel al Comisiei Europene pentru a se asigura că acestea nu figurează la capitolul „produse interzise comercializării”, astfel încât ca actul comercial să se desfăşoare conform prevederilor legale, cu respectarea drepturilor consumatorilor.

link: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10002488

link: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10003187

link: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10003186

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3