Donaris 930 x 122

emanuel soare

A apus Soarele în PNL

Fostul prefect și subprefect al județului Argeș, Emanuel Soare, și-a demisia din funcția de prim-vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL .

Citiți și: Emanuel Soare a fost demis din funcție! Argeșul are un nou subprefect!

Acesta a făcut public anunțul, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Facebook.

„După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Citiți și: Video: Prefectul Soare, despre COVID în Argeş. „Apar noile tulpini, trebuie să fim foarte exigenţi”

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a fost mesajul transmis de Emanuel Soare.

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Gancda spune:

    Mai sunt variante de partide crestine, morale, nationale, de dreapta, conservatoare.

RAW FOTO 570 X 90