SMART KIDS 930X122

campulung

(FOTO) PREFECTUL A TRIMIS JANDARMII ȘI LA CÂMPULUNG. EMANUEL SOARE, DEZAMĂGIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE

Începând de astăzi, în zona Câmpulung a fost delegată o mare parte a forțelor Jandarmeriei Argeș, pentru a verifica dacă cetățenii respectă regulile impuse prin ordonanțele militare.

Citiți și: Argeș. Cutremur puternic în Nordul județului! S-a activat planul ROȘU!

„Am avut multe semnale din partea locuitorilor Câmpulungului că, pe de o parte, autoritățile locale nu se implică așa cum ar trebui și, pe de altă parte, că cetățenii sunt indisciplinați”, spune prefectul Emanuel Soare.

Echipaje mixte ale Poliției și Jandarmeriei vor patrula prin oraș.

Citiți și: Lasconi: „Din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut”

„Nu vor permite nicio încălcare a ordonanțelor militare. Suntem în situație de urgență, nimeni nu este mai presus de lege. Persoanele care s-au întors în țară trebuie să înțeleagă că în România, în special în județul Argeș, trebuie să respecte niște reguli și noi vom depune toate eforturile necesare să-i convingem că trebuie respectate. Vom lua toate măsurile pentru ca în Argeș să avem un număr mic de persoane infectate și să protejăm populația”, mai afirmă reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Atenție! Comuna Godeni a fost deja închisă de aseară (amănunte AICI și AICI), iar prefectul nu exclude dispunerea aceleiași măsuri și în alte localități din județul Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA