930×122 CAPRA 5

emanuel soare

PREFECTUL EMANUEL SOARE: NIMENI NU IESE ȘI NIMENI NU INTRĂ ÎN LOCALITATEA GODENI

Prefectul Emanuel Soare s-a deplasat marți în zona de nord a județului, unde, de ieri, a dispus suplimentarea forțelor de ordine.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

„Polițiștii și jandarmii argeșeni vor verifica vigilent respectarea ordonanțelor militare, o atenție deosebită primind comuna Godeni și municipiul Câmpulung, unde s-a înregistrat zilele trecute o creștere a cazurilor de infectați cu COVID-19”, spune reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Prefectul Emanuel Soare a anunțat, că de azi, se va înregistra o prezență crescută a forțelor de ordine în comunitățile cu cetățeni întorși din străinătate.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

“Nimeni nu iese și nimeni nu intră în localitatea Godeni, în afară de cei care respectă condițiile din ordonanțele militare. Am rugat autoritățile locale să se implice, să vorbească cu cetățenii, să le recomande să stea în casă. Nu avem indicii că focarul s-ar extinde, dar totuși am luat măsurile ca și cum localitatea ar fi închisă”, declară prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Citește și: (FOTO) INTRĂRILE/IEȘIRILE DIN GODENI, FLANCATE DE JANDARMI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90