New Profesional Consult 930 x 122

emanuel soare

(FOTO) INTRĂRILE/IEȘIRILE DIN GODENI, FLANCATE DE JANDARMI

După ce, aseară, ca urmare a deciziei prefectului Emanuel Soare, comuna Godeni a fost închisă prin instalarea a patru echipaje permanente de poliție la toate intrările/ieșirile din localitate, de astăzi jandarmii au luat în primire localitatea.

Citiți și: Trei elevi ai unui liceu din Pitești, prinși de jandarmi jucând cărți pe bani

Cu excepțiile prevăzute de ordonanțele militare, nimeni nu iese și nimeni nu intră în localitatea Godeni.

„Impunerea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în Câmpulung se va realiza cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, începând din data de 07.04.2020.

Citiți și: Argeș: Colonelul Gheorghe Lupescu pleacă din Jandarmerie!

Muscelenii vor vedea, la fața locului, ceea ce trebuie să înțelegem că sunt <<spiritul și litera>> ordonanțelor militare privitoare la prevenirea răspândirii COVID-19„, a anunțat, încă de aseară, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, care, în această dimineață, împreună cu șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu, s-a deplasat la Godeni pentru a se asigura că măsurile dispuse sunt puse în practică.

Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate, pentru a vedea dacă motivele deplasării sunt conforme ordonanțelor militare în vigoare. În caz contrar, persoanele nu sunt lăsate să se deplaseze, sunt amendate și întoarse în gospodăria proprie.

„Nu se permit excepții și nici abateri”, anunță prefectul.

Citește și: MĂSURI FĂRĂ PRECEDENT ÎN ARGEȘ: LOCALITATEA GODENI ESTE ÎNCHISĂ

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90