New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

PREFECT: NU LĂSAȚI GARDA JOS! RISCUL DE CONTAMINARE E URIAȘ

Prefectul Emanuel Soare le transmite argeșenilor să nu lase garda jos în perioada următoare încheierii stării de urgență. Soare îi avertizează pe argeșeni că până la intrarea în vigoare a noilor măsuri stabilite prin legislația specifică stării de alertă există un risc uriaș de răspândire a noului coronavirus.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

“RISCUL URIAȘ constă în faptul că există tentația de a se considera că odată cu încetarea stării de urgență a dispărut și amenințarea acestui virus. Din păcate, epidemia este departe de a se fi încheiat, starea de urgență sau de alertă nefiind altceva decât o serie de măsuri administrative care le permit autorităților publice să ia toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului și pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

Riscul de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 este uriaș, iar fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a ne proteja cu orice preț, atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți.

Citiți și: Rafila anunţă că s-a terminat Valul 5

Le recomand tuturor cetățenilor județului Argeș SĂ RESPECTE în continuare, cu strictețe, ACELEAȘI REGULI pe care le-au respectat și până acum, indiferent de tipul sau data la care se vor propune noile măsuri!”, spune prefectul Emanuel Soare. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90