EcoMoto 930×122

coronavirus

PREFECT: NU LĂSAȚI GARDA JOS! RISCUL DE CONTAMINARE E URIAȘ

Prefectul Emanuel Soare le transmite argeșenilor să nu lase garda jos în perioada următoare încheierii stării de urgență. Soare îi avertizează pe argeșeni că până la intrarea în vigoare a noilor măsuri stabilite prin legislația specifică stării de alertă există un risc uriaș de răspândire a noului coronavirus.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

“RISCUL URIAȘ constă în faptul că există tentația de a se considera că odată cu încetarea stării de urgență a dispărut și amenințarea acestui virus. Din păcate, epidemia este departe de a se fi încheiat, starea de urgență sau de alertă nefiind altceva decât o serie de măsuri administrative care le permit autorităților publice să ia toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului și pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

Riscul de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 este uriaș, iar fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a ne proteja cu orice preț, atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

Le recomand tuturor cetățenilor județului Argeș SĂ RESPECTE în continuare, cu strictețe, ACELEAȘI REGULI pe care le-au respectat și până acum, indiferent de tipul sau data la care se vor propune noile măsuri!”, spune prefectul Emanuel Soare. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90