930 x122 grota rece

carantină

CE SPUNE PREFECTUL DE ARGEȘ DESPRE CAZAREA LA GRĂMADĂ A CARANTINAȚILOR

După ce mai mulți bărbați intrați în carantină instituționalizată pe 6 aprilie 2020 au reclamat (amănunte despre situația acestora, AICI) faptul că au fost cazați la grămadă într-o pensiune din apropierea  Piteștiului, câte patru în cameră, deși încăperea avea doar trei paturi, iar ieri (15 aprilie) unul dintre ei a fost confirmat cu Covid-19, prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a explicat pentru ePitești situația.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„A fost o noapte în care au venit valuri mari de persoane. Având în vedere faptul că au călătorit împreună, au fost plasați în aceeași cameră. În acest moment avem multe locuri disponibile, se cazează mai puțini în camere. În acea noapte, de exemplu, am umplut un hotel nou, integral”, a spus Emanuel Soare (foto).

Reprezentantul Guvernului în teritoriu afirmă însă că, în acest moment, capacitatea de cazare în centrele de carantină din județ este de peste două ori mai mare decât necesarul din prezent.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

„În acest moment, în județul Argeș avem peste 1.000 de locuri pentru carantină. Mai mult de jumătate sunt libere”, precizează prefectul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90