EcoMoto 930×122

alde

DEMISIE CU SCANDAL DIN ALDE ARGEȘ: ”E TRĂDARE”

Demisie cu scandal din ALDE Argeș: ”E trădare”. Simona Negoiță (foto), președinta Organizației de Femei a ALDE Argeș, a decis să demisioneze din partidul condus în județ de Simona Brătulescu.

Citiți și: CONSILIERUL LOCAL PITEȘTEAN IONUȚ OLARIU A TRECUT LA PRO ROMÂNIA

Decizia vine ca urmare a schimbării din funcția de subprefect de Argeș a lui Gabriel Stoian, soțul Simonei Negoiță (subiectul pe larg, AICI), ajuns subprefect la propunerea ALDE și tot la propunerea ALDE înlocuit acum.

”Nu mi se pare normal să se procedeze astfel. După 20 de ani în politică, fiind membru PC (n.r. – Partidul Conservator, care împreună cu PLR, a format ALDE), Gabi a fost trădat.

Citiți și: S-A ALES PRAFUL DE ALDE. GEREA ÎI CERE LUI TĂRICEANU DEMISIA

Eu sunt nouă în politică, îmi doream să fac ceva pentru partid, însă nu se poate, nu cu oameni care trădează și care fac unele lucruri. Ceea ce i s-a întâmplat lui Gabi este o trădare. Este o decizie pe care am luat-o împreună, în familie. Așa nu mai putem continua.”, precizează Simona Negoiță într-o declarație pentru ePitești.

”I-am informat pe cei din ALDE Argeș că demisionez. Încă nu mi-am depus demisia oficial, pentru că nu am ajuns la sediul partidului. Voi merge zilele acestea.”, afirmă Simona Negoiță.

Întrebată de ePitești dacă a discutat și cu președinta ALDE Argeș, Simona Brătulescu, și, dacă da, care a fost reacția acesteia, Negoiță ne-a spus că ”momentan prefer să nu discut aceste aspecte. Mi-am informat actualii colegi, pentru că încă suntem colegi de partid.”

”Colegi din ALDE m-au sunat și m-au felicitat pentru decizia pe care am luat-o. Mi-au spus că ei sunt în ALDE pentru Andrei Gerea, nu pentru altcineva.”, adaugă Simona Negoiță.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3