CONGRESUL LUI TĂRICEANU, DESFIINȚAT: „UN ABUZ!” | ePitesti
Donaris 930 x 122

alde

CONGRESUL LUI TĂRICEANU, DESFIINȚAT: „UN ABUZ!”

Congresul lui Tăriceanu, desființat: „Un abuz!”. Daniel Constantin (foto) a transmis astăzi un mesaj înaintea Congresului ALDE, congres organizat de tabăra condusă de Călin Popescu Tăriceanu și considerat de Constantin și echipa lui ca fiind profund nestatutar.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

„Astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în fața democrației interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar pentru a servi interesului unui singur om.

Mi-aș fi dorit ca la congres să le mulțumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în Parlament și la guvernare. O voi face, însă, de fiecare dată când mă voi întâlni cu ei.”, spune Daniel Constantin, copreședinte ALDE.

Citiți și: CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

În mesaj, postat pe pagina sa de Facebook, Constantin li se adresează în special colegilor lui din ALDE care provin din Partidul Conservator.

„În mod special am prețuire pentru colegii din Partidul Conservator, pe care l-am reprezentat timp de 7 ani în calitate de președinte. Am preluat conducerea PC în 2010, când partidul avea numai 4 parlamentari, iar în 2012 am ajuns să avem 21 de reprezentanți în Parlament. Din acești 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat în actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenți, valoroși, care au demonstrat profesionalism în exercitarea funcțiilor publice.

Sunt bucuros că, spre deosebire de câțiva colegi care spun astăzi că „ei sunt ALDE” și care vor candida pentru funcții de conducere, eu am făcut parte dintr-un singur partid toată viața mea politică!

Mă bucur că am reușit, totodată, în această perioadă, să pun umărul la construirea celui mai important proiect politic de după 1989, Uniunea Social Liberală.

Partidul Conservator, sub coordonarea mea și a echipei de conducere, a dovedit că a fost un partener de încredere în construcțiile politice la care a participat, în cea mai mare parte a timpului alături de PSD.

Sunt onorat să constat că după acești ani am în continuare alături de mine o echipă puternică, închegată, pregătită să lupte pentru principii democratice. Lor le datorez respect și față de ei am în continuare obligația de a continua planul politic pe care l-am început când am fost ales președinte al Partidului Conservator.”, transmite Daniel Constantin.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066