930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN VIN ÎN PITEȘTI

Victor Ponta și Daniel Constantin vin în Pitești. Doi dintre liderii PRO România sunt așteptați în această săptămână în județul Argeș.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Joi, 10 ianuarie 2019, Victor Ponta, fost premier al României, și Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, vor ajunge în Pitești.

Cei doi vor susține de la ora 16 o conferință de presă la sediul din Pitești al PRO România, alături de președintele organizației argeșene, Bogdan Ivan.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Este prima vizită oficială pe care Victor Ponta o va face în județul Argeș în calitatea sa de membru fondator al PRO România.

Daniel Constantin a participat în luna august a anului trecut la o ședință care a avut loc la sediul PRO România Argeș. Tot în 2018, și europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent în Pitești. Detalii și imagini, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90