EcoMoto 930×122

bogdan ivan

(VIDEO) EUROPARLAMENTARUL LAURENȚIU REBEGA, LA ȘEDINȚA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Vineri, 7 septembrie 2018, la sediul Pro România Argeș s-a desfășurat o nouă ședință, ocazie cu care liderul formațiunii, Bogdan Ivan, a adus în discuție mai multe teme de interes local și național. Invitat la această ședință a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Liderul Pro România Argeș le-a vorbit membrilor prezenți despre acțiunile pe care partidul le va derula în perioada următoare, una dintre ele fiind congresul din luna octombrie, la care Pro România își va prezenta programul de guvernare și va fi aleasă conducerea partidului.

”În această perioadă, Pro România lucrează la un program de guvernare cu măsuri concrete, măsuri care să aducă plus valoare societății. În timp ce în partidul de guvernământ toată lumea se ceartă cu toată lumea, cel mai recent și bun exemplu fiind criticile pe care Gabriela Firea i le adresează șefului său, președintele PSD, Liviu Dragnea, în timp ce România se confruntă cu grave probleme, cu lipsa unui sistem dezvoltat de infrastructură rutieră, cu un sistem medical aproape la pâmânt, în condițiile în care ne aflăm la începutul unui nou an școlar și sute, poate mii de școli din țară încă au toaleta în curte, șefii partidului aflat la putere dispută orgolii politice.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Tocmai de aceea Pro România, prin programul său de guvernare, program care va fi prezentat în luna octombrie, va veni cu o alternativă la ceea ce alți politicieni doar încearcă să ofere. Pentru acest lucru, fiecare membru din organizația Pro România Argeș își va exprima punctele de vedere, ideile, proiectele, pentru ca împreună să ajutăm la soluționarea problemelor cu care societatea în care trăim se confruntă.”, a precizat Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

De asemenea, s-a discutat despre două proiecte importante ale organizației argeșene, proiecte care vor fi puse în aplicare în perioada următoare și care vizează, printre altele, mediul de afaceri argeșean.

Pe de altă parte, prezent la ședința Pro România Argeș, europarlamentarul Laurențiu Rebega a discutat cu membrii prezenți despre alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor, despre cum ar trebuie promovată România mai bine în Uniunea Europeană, dar și despre o problemă cu care România se confruntă în prezent: pesta porcină africană.

Un alt subiect dezbătut a făcut referire la explicațiile pe care Viorica Dăncilă va fi nevoită să le dea în Parlamentul European cu privire la incidentele petrecute la protestul din 10 august 2018.

”Este un act foarte grav când premierul vine să dea explicații despre ceea ce se întâmplă în țară. Este un lucru care ne va afecta din punct de vedere al capacității de gestionare a situației interne. În momentul în care nu poți gestiona o astfel de situație, ai o problemă.”, a punctat europarlamentarul Rebega.

În ceea ce privește pesta porcină africană, Laurențiu Rebega a declarat că ar fi putut fi evitată, dat fiind faptul că România a fost înștiințată despre apariția ei în Ucraina, țară vecină.

La sfârșitul întâlnirii, Laurențiu Rebega și-a exprimat intenția de a reveni în județul Argeș de fiecare dată când organizația îi va adresa o invitație, fiind gata să răspundă tuturor solicitărilor și întrebărilor membrilor Pro România Argeș.

La rândul său, Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, a punctat: ”Mă bucură că alături de noi sunt oameni care vor să se implice, să găsească soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. Împreună facem o politică #altfel (…)

În perioada următoare, organizația județeană se va bucura de vizita unor importanți lideri de la nivel național. L-am avut alături pe Daniel Constantin, este rândul europarlamentarului Laurențiu Rebega, urmează Ioana Petrescu, fost ministru al Finanțelor, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, dar și Victor Ponta. Împreună vom dezbate mai multe aspecte care țin de județul Argeș, de regiunea Muntenia și de întreaga țară.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90