New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

DANIEL CONSTANTIN, ȘEDINȚĂ ÎN PITEȘTI LA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Daniel Constantin, ședință în Pitești la Pro România Argeş. La sediul județean din Pitești al Pro România Argeş, a avut loc aseară o ședință condusă de Bogdan Ivan, liderul partidului. Invitat special a fost Daniel Constantin, fondator al Pro România.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

,,Suntem într-o perioadă importantă din punct de vedere al organizării partidului. Noi ne diferenţiem de ceilalţi prin faptul că vrem să facem proiecte care să fie de ajutor în toate domeniile, de la agricultură până la învăţământ.”, a spus Daniel Constantin.

El a felicitat echipa Pro România Argeş pentru modul în care se prezintă: ,,Vreau să felicit Argeşul, este una dintre cele mai active organizaţii. Lucrurile se mişcă bine aici, pentru că noi suntem în perioada în care vrem să vedem activitate.”

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

,,Suntem 1.000 de membri, iar în 51 dintre cele 102 localităţi argeşene avem deja membri. Puteam fi mai mulţi, dar mereu am căutat oameni de calitate.”, a precizat Bogdan Ivan.

Daniel Constantin a încheiat prin a prezenta o parte dintre proiectele politice ale Pro România, dar şi prin a spune că va reveni în Argeş cât de curând: ,,Lucrăm la un mare proiect de debirocratizare. Vreau să scăpăm de cozi la ghişee, de trafic nebun și de copii la prea multe acte. Sunt lucruri care ne îngreunează şi pe care trebuie să le soluţionăm.”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90