930×122 CAPRA 5

alde

BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

Bogdan Ivan: ”Cei care amenință angajații Dacia cu robotizarea au salarii datorită mediului privat!”.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Protestul pe care angajații de la uzina Automobile Dacia și de la alte societăți îl defășoară la această oră împotriva Guvernului Tudose și a politicii coaliției PSD – ALDE aflată la putere este salutat de Pro România.

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, le atrage atenția liderilor PSD – ALDE asupra modului în care guvernează, semnalând că ”atunci când au candidat, în programul de guvernare nu au spus că vor transfera contribuțiile sociale de la angajator la angajat, nu au vorbit despre introducerea split TVA-ului și nu au menționat măsuri care ar urma nu numai să afecteze, ci și să bulverseze mediul privat.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Din contră, măsurile pe care coaliția PSD – ALDE trebuie să le ia sunt acelea de încurajare a mediului privat, în acest caz fiind vorba despre construirea autostrăzii Pitești – Sibiu și încurajarea achiziționării de autoturisme noi, produse în țară.”

Totodată, liderul Pro România Argeș declară: ”Le reamintim liderilor PSD, care acum îi ceartă pe angajații Dacia și îi amenință voalat cu robotizarea că mediul privat le asigură celor din administrația publică salariile de mii de lei, chiar de zeci de mii de lei.

De asemenea, liderii PSD – ALDE sunt cei care trebuie să creeze toate condițiile necesare pentru ca mediul privat să performeze. Tocmai de aceea, construirea autostrăzii Pitești – Sibiu trebuie urgentată.”

O altă critică adusă de Bogdan Ivan la adresa liderilor PSD – ALDE este aceea că ”angajații pe care acum îi amenințați cu robotizarea sunt cei cărora le cereați votul în urmă cu un an. Coaliția de guvernare PSD –ALDE nu trebuie să se preocupe de majorarea salariilor din administrația publică, ci trebuie să lucreze în folosul celor din mediul privat, dat fiind faptul că datorită mediului privat sunt posibile anumite salarii nesimțite în domeniul public.”

”Pro România este alături de angajații Dacia, dar și de celelalte societăți din mediul privat care se confruntă cu nepăsarea și incapacitatea coaliției de guvernare PSD – ALDE. Cerem guvernanților să asigure toate măsurile necesare pentru ca mediul privat să poată performa!”, conchide Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90