Jupiter 930 x 122

bogdan ivan

FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Fii alături de Victor Ponta și Daniel Constantin! Alege să fii #altfel AICI!

Citiți și: PRO ROMÂNIA ARGEȘ, PRIMA ȘEDINȚĂ OFICIALĂ. IATĂ ECHIPA!

Într-o țară în care clasa politică actuală acționează după interese proprii, alege să fii #altfel.

Alătură-te formațiunii politice Pro România în calitate de simpatizant! Fii Pro România, fii #altfel!

Citiți și: BOGDAN IVAN: GUVERNUL DRAGNEA-TĂRICEANU, DEZASTRUL ROMÂNIEI. ALUNGĂ ROMÂNII DIN ȚARĂ!

Dacă vrei să contribui la schimbarea în bine a țării în care locuiești, fii simpatizant Pro România. Înscrie-te AICI.

Pro România cheamă alături oameni onești și cu viziune, buni profesioniști ai unui domeniu de activitate, cu scopul de a îmbunătăți modul în care este astăzi percepută și practicată politica. Pro România este un proiect de viitor, un instrument prin care fiecare cetățean român își poate face auzită vocea și poate contribui la reafirmarea forței economice a României, a identității sale culturale și a statutului de membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană.

Alătură-te unor oameni capabili, cu valori morale și înclinați spre viitorul țării.

La nivel national îți vor fi alături cei trei vectori ai Pro România: Victor Ponta (foto 1), fost premier al României și fost președinte al PSD, Daniel Constantin (foto 2), fostul ministru al Agriculturii și fost viceprim-ministru al României și fost co-președinte ALDE, dar și Sorin Cîmpeanu (foto 3), fost ministru al Educației și fost premier interimar, președintele rectorilor din România și preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei (organizaţie mondială care reuneşte reprezentanţi ai lumii universitare din 111 ţări,  de pe cinci continente, aproape 1000 de universităţi, institute de cercetare şi reţele academice fiind membre ale acesteia).

Alege să fii  #altfel! La nivelul județului nostru, vei primi tot sprijinul din partea liderului Pro România Argeș, Bogdan Ivan (foto 4), fost reprezentant al Ministerul Transporturilor, de numele său legându-se construcția noii gări a Piteștiului, dar și documentațiile pentru DN 73 Pitești – Câmpulung și legătura dintre DN 73 și DN 73 D (drumul până la uzina Dacia din Mioveni)

 

Alege să fii și tu unul dintre cei care participă la schimbarea României! Alege Pro România, alege să fii #altfel.

Pentru mai multe detalii, dar și întrebări suplimentare, cei interesați pot merge la sediul Pro România Argeș, situat pe bulevardul Republicii, numărul 4, din Pitești. De asemenea, Pro România Argeș vă pune la dispoziție și numărul de telefon 0371 163 298.

 

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066